Websika уеб дизайн, изработка на сайт, поддръжка на сайт, SEO на най-ниски цени - logo

Оптимизация и поддръжка на сайтове на WordPress

Нашите експерти ще управляват, защитават, ускоряват и подобряват уебсайта ви
websika-google-partner-logo
websika-microsoft-partner-logo
websika-verified-wooexpert-partner-logo
websika-wordpress-vip-silver-agency-parner-logo
websika-envato-partner-logo
Поддръжка и оптимизация на WordPress сайт и онлайн магазин на най-ниски цени

Услуги по оптимизация и поддръжка на сайтове на WordPress

Месечните услуги на Websika за поддръжка на сайтове с фиксирана такса включват всички мерки за поддръжка, оптимизация и сигурност, които всеки WordPress сайт изисква на дневна, седмична и месечна база. С допълнителните добавки по избор дори можем да ви помогнем да актуализирате съдържанието, да отстранявате проблеми, да правите подобрения с нови функции и дизайн. Съсредоточете се върху бизнеса си, докато ние се грижим изцяло за вашия уебсайт.

Актуализации на WordPress, темата и плъгините

Поддържането на вашите плъгини и теми актуализирани помага да се гарантира сигурността на вашия сайт. Една актуализация може да включва не само корекции на бъгове и уязвимост в сигурността – много често се добавят и напълно нови функции, което подобрява практическата работа със сайта ви. Никога не се притеснявайте отново, че може да „счупите“ уебсайта си докато обновявате плъгин, тема или версията на WordPress! Нашият експертен екип се справя бързо и безпроблемно с всички актуализации на WordPress, теми и плъгини, така че сайтът ви винаги да е функционален и защитен.

Ежедневно архивиране (backup) в облачното пространство

Не подценявайте бекъпите за вашият WordPress сайт. Те са особено важни, когато сайта ви е вече в продукция и е движеща сила за бизнеса ви. Наличието на ежедневни архиви на вашия уебсайт ви дава спокойствие и предотвратява часове или дори дни загуби за бизнеса. Архивните копия са налични дори когато сайтът ви не е активен, не работи или е офлайн. Нашият екип ще се погрижи сайта ви да има както ежедневни бекъпи така и стейджинг (staging) версия, където да се интегрират и тестват промените преди да влязат в сила на същинския WordPress сайт.

Сигурност и защитна стена (firewall) за вашият сайт

Защитата на вашия WordPress уебсайт от хакове и DDoS атаки и наблюдението на уязвимостта му към злонамерен софтуер е от огромно значение. Пораженията, които може да нанесе една такава атака или зловреден софтуер може да са фатални за вашето онлайн присъствие и бизнес. Екипът ни следи тенденциите в областта на сигурността и ги внедрява във вашия сайт в момента, в който се появят. Изготвят се ежемесечни репорти за спрени атаки и зловреден софтуер.

Оптимизация и управление на производителността

Добрият уебсайт е бърз и функционален. Екипът ни получава известия в реално време ако вашият WordPress сайт не е достъпен или има грешки в производителността, за да могат проблемите да бъдат отстранени бързо, без да забавят работата на бизнеса ви. Също така оптимизираме скоростта на вашият WordPress сайт, неговата базата данни, интегрираме CDN / Reverse proxy,  сканираме и анализираме скоростта на страниците и изготвяме месечни отчети.

Добавяне на премиум плъгини, теми и функционалност

Не е тайна, че WordPress е най-разпространения CMS в света. Към момента за WordPress има стотици хиляди разработени плъгини и теми. Голяма част от тях предлагат невероятни функции, които могат да разширят, подобрят или тотално променят вашият WordPress сайт. Разполагаме с огромна колекция от 8000+ платени и лицензирани премиум плъгини и теми за нашите клиенти с Корпоративен план. С тяхна помощ можем да разширим и подобрите функционалността и дизайна на сайта, според вашите нужди и изисквания.

Публикуване и обновяване на статии, продукти и страници

Обновяванията и новото съдържание в сайта ви са изключително важни, за да запазите интереса у клеинтите и аудиторията си. С Професионалния и Корпоративния план предлагаме обновяване и качване на ново, предварително зададено от вас, съдържание в сайта, включително и продукти за Woocommerce онлайн магазин. Можем да създадем нови целеви страници за новите ви маркетингови кампании, да променим дизайна на вече съществуващите такива, да създадем нови шаблони за бюлетините ви (newsletter) и много други.

поддръжка на уеб сайтове
поддръжка на уеб сайт
поддръжка на уеб сайт цена
поддръжка на интернет сайт
поддръжка на сайт цени
поддръжка на сайтове
цена за поддръжка на сайт
анализ на уеб сайт
поддръжка на wordpress сайт
поддръжка на онлайн магазин цена
колко струва поддръжка на сайт
поддържане на сайт
бърз сайт
администриране на сайт
поддръжка на онлайн магазини
wordpress поддръжка
администратор на сайт
карта на сайта
поддръжка на онлайн магазин
поддръжка на сайт
поддръжка на сайт цена
уеб администратор
поддръжка на уебсайт
техническа поддръжка на сайт
поддръжка на сайт работа

Първи стъпки с Websika

Как работи услугата поддръжка на уеб сайт?

Ние обичаме всички неща свързани с WordPress и винаги се интересуваме за най-новите актуализации и новини в индустрията. По този начин гарантираме успеха на клиентите ни. Вижте нашият бърз и лесен процес.

1. Изберете план

Изберете най-подходящия план за вашия WordPress сайт, онлайн присъствие и бизнес.

2. Дайте достъп

Екипа ни ще ви изпрати имейл с подробности какво ни трябва за достъп до сайта ви.

3. Онбординг

Пристъпваме към онбординга и извършването на одит на вашия WordPress сайт.

4. Успех!

Ние управляваме уебсайта, а вие се съсредоточавате върху бизнеса си.

Работете с най-добрите

Най-добрите специалисти по поддръжка на WordPress сайт

Екипът ни се стреми да предостави на всички собственици на бизнес, мениджъри по маркетинг, продажби и онлайн магазини една ескпресна услуга по поддръжка, сигурност и оптимизация на WordPress сайт. Философията ни е ние да управляваме вашия уебсайт, за да може да се съсредоточите върху бизнеса си.

Най-бързата и добра поддръжка на уеб сайт на WordPress

Ние имаме знанията и разбираме, че времето е от съществено значение за поддръжката на вашия WordPress сайт. Всяко забавяне може да доведе до спад в приходите ви и една от главните ни цели е бързото и качествено изпълнение на задачите.

От актуализиране на банер на началната страница или промяна на наличностите и цените в онлайн магтазина ви до интегриране на чатботове и сложни функции във вашият WordPress сайт, ние работи с вас, за да изпълняваме възложените задачи максимално бързо и качествено. Ние не само поддържаме уебсайта ви обновен, но и предотвратяваме други технически проблеми, които могат да възникнат при извършването на определени инсталации или актуализации.

В допълнение, ние се стремим да предоставим най-добрата услуга за оптимизация и поддръжка на вашият WordPress сайт. Винаги ще даваме съвети относно сигурност, функции и алтернативни решения, които биха отговаряли по-добре на вашите нужди и биха подобрили производителността, дизайна и цялостното качество на вашия сайт.

Възползвайте се от нашите знания и опит, нека нашият екип стане част от вашият и нека заедно помогнем на бизнеса ви да се разрастне бързо и правилно. Подарете си спокойствието и времето, от което имате нужда.

С кого работим?

Работим с различни професионалисти, вариращи от собственици на бизнес, които искат да имат качествено онлайн присъствие, мениджъри по продажбите, маркетинг, собственици на онлайн магазини (на Woocommerce) и други! Ако имате уебсайт, но нямате време или опит да го управлявате възможно най-добре, нашият екип е тук, за да помогне на вас и бизнеса ви.

Ето и няколко признака, че нашите услуга биха ви били полезни:

 • Висок процент на отпадане (bounce rate).

 • Бавно зареждане на изображения или видео съдържание.

 • Като цяло, вашият уебсайт зарежда бавно.

 • Нямате и не правите бекъпи на сайта си (backup).

 • Не актуализирате WordPress, темата и плъгините си.

 • Вашата тема е остаряла или искате да обновите визията на сайта си.

 • Плъгините не работят правилно или създават проблеми в уебсайта ви.

 • Искате да добавите нова функционалност в сайта си.

 • Имате нужда от екип, който да мениджира вашите Woocommerce продукти.

 • Имате нужда от екип, който да качва и оформя статиите в блога ви.

поддръжка на уеб сайтове
поддръжка на уеб сайт
поддръжка на уеб сайт цена
поддръжка на интернет сайт
поддръжка на сайт цени
поддръжка на сайтове
цена за поддръжка на сайт
анализ на уеб сайт
поддръжка на wordpress сайт
поддръжка на онлайн магазин цена
колко струва поддръжка на сайт
поддържане на сайт
бърз сайт
администриране на сайт
поддръжка на онлайн магазини
wordpress поддръжка
администратор на сайт
карта на сайта
поддръжка на онлайн магазин
поддръжка на сайт
поддръжка на сайт цена
уеб администратор
поддръжка на уебсайт
техническа поддръжка на сайт
поддръжка на сайт работа

Ревюта

А. Георгиев, собственик на онлайн магазин
„Бих препоръчал Websika на всеки, който трябва да поддържа уебсайт на WordPress.“
Read More
Невероятно обслужване и време за реакция! Екипът на Websika ми помогнаха изключително много. Тяхната система за поддръжка на WrodPress уебсайтове работи гладко и те винаги са до вас, когато имате нужда от бърза помощ или идея, която искате да развиете във времето. Първоначално, наех екипа, за да ми помогне да отстраня възникнала крешка в сайта при обновяване на плъгин, а те надхвърлиха очакванията ми. Първият път, когато се обадих, ситуацията беше спешна и трябваше да бъде намерено незабавно решение. Започнах разговора в пълна паника, а в края му вече имахме готов план за действие. Решихме проблема бързо и бизнесът ми продължи да се развива. Бих препоръчал Websika на всеки, който трябва да поддържа уебсайт на WordPress и определено ако управлявате онлайн магазин на Woocommerce. Това са екип от професионалисти, които ще ви подкрепят, когато имате нужда от бърза помощ!
П. Котев, собственик на фирмен сайт
„Най-добрата поддръжка за WordPress сайт…“
Read More
Имам единствено страхотни впечатления от Websika. Помогнаха ми няколко пъти да актуализирам и обновя бизнес сайта си. Георги, с който предимно работих, е супер полезен, знаещ и бърз в извършване на промените! Най-добрата поддръжка за WordPress сайт, горещо препоръчвам. Те са наистина ТОП и продължавам да ги използвам за нуждите на моя бизнес.
Й. Додева, собственик на бизнес-портфолио сайт
„Много бързо изпълнение на заявки!“
Read More
Екипът на Websika поддържат нашия WordPress сайт от няколко години и винаги са изключително полезни и отзивчиви! Това е по-стар сайт и те предложиха креативни решения, за да го поддържам свеж и функционален. Много бързо изпълнение на заявките ми! Доволна съм от предоставените услуги и бих ги препоръчала на всеки, който се нуждае от качествена поддръжка и оптимизация на WordPress сайт.
Г. Кадийски, собственик на онлайн магазин
„Получавам месечен отчет и се чувствам уверен, че уебсайтът ми е защитен и работи гладко.“
Read More
Вече две години съм с Websika и съм много щастлив, че ги открих. Получавам месечен отчет и се чувствам уверен, че уебсайтът ми е защитен и работи гладко. Често се налага да правят малки ревизии и промени на сайта, както и да обновявам продуктите ми и те го правят бързо и ефективно. Бях повече от доволен от екипа на Websika и оценявам, че са там, когато имам нужда от тях.
К. Иванова, собственик на бизнес сайт
„Определено бих ги препоръчала.“
Read More
Използвам Websika за поддръжка и оптимизация на моя уебсайт на WordPress. Ако някога имам проблем с него, те го отстраняват и то бързо. Определено бих ги препоръчала.
Т. Добрев, собственик на онлайн магазин
„Бих ги препоръчал на всеки.“
Read More
Бих ги препоръчал на всеки… Виждам, че те наистина се интересуват от нашия бизнес и искат да върви успешно. Браво!
Д. Тасков, собственик на бизнес сайт
„Страхотен екип!“
Read More
Страхотна екип! Поддръжката на моя WordPress сайт винаги е бърза, а добавката на някоя новост е в рамките на 30 мин.

поддръжка на уеб сайтове
поддръжка на уеб сайт
поддръжка на уеб сайт цена
поддръжка на интернет сайт
поддръжка на сайт цени
поддръжка на сайтове
цена за поддръжка на сайт
анализ на уеб сайт
поддръжка на wordpress сайт
поддръжка на онлайн магазин цена
колко струва поддръжка на сайт
поддържане на сайт
бърз сайт
администриране на сайт
поддръжка на онлайн магазини
wordpress поддръжка
администратор на сайт
карта на сайта
поддръжка на онлайн магазин
поддръжка на сайт
поддръжка на сайт цена
уеб администратор
поддръжка на уебсайт
техническа поддръжка на сайт
поддръжка на сайт работа

Планове и цени за поддръжка на сайтове

Основен

Основният план на Websika. Идеален за статични WordPress сайтове, които изискват проактивна поддръжка, но малко или никакви реактивни актуализации.
35 лв. на месец, на сайт
 • Wordpress бекъпи
 • Wordpress обновявания
 • Wordpress производителност
 • Wordpress SEO (базово/ техническо)
 • Сигурност
 •  
 • Добавката за сигурност включва:
 • Защитна стена срещу злонамерени заявки
 • „Втвърдяване“ на WordPress
 • Защита от груба сила при влизане
 • Комплексни сканирания за зловреден софтуер
 • Пълно премахване на зловреден софтуер

Професионален

Най-популярният ни план. Този план е идеален за уебсайтове, които изискват бързи и чести актуализации на статии, продукти и страници. Подходящ и за онлайн магазини.
79 лв. на месец, на сайт
 • Wordpress бекъпи
 • Wordpress обновявания
 • Wordpress производителност
 • Wordpress SEO (базово/техническо)
 • Сигурност
 • Поддръжка на сайт или онлайн магазин
 •  
 • Добавката за поддръжка включва:
 • Отстраняване на грешки и бъгове
 • Редактиране на съществуващо съдържание
 • Инсталиране и настройка на ваши плъгини
 • Управление на потребителите и паролите
 • Следене за изтичащ домейн
 • Комуникация с хостинга на сайта
 • Woocommerce поддръжка

Корпоративен

Най-добрият план за поддръжка на сайт на WordPress. Идеален за мениджъри на уебсайтове, които се нуждаят от приоритетна поддръжка на сайт и напълно управлявана WordPress платформа.
109 лв. на месец, на сайт
 • Wordpress бекъпи
 • Wordpress обновявания
 • Wordpress производителност
 • Wordpress SEO (базово/техническо)
 • Сигурност
 • Поддръжка на сайт или онлайн магазин
 • Съдържание и функции
 •  
 • Добавката за съдържание и функции включва:
 • Публикуване на нови статии и целеви страници
 • Актуализации на оформленията на страниците
 • Инсталиране и настройка на премиум плъгини и теми от нашата колекция

ЧЗВ

Основният ни екип за поддръжка работи дистанционно в България. Нашето работно време е от понеделник до петък, от 8 до 17 часа българско време. Ние отговаряме на всички искания възможно най-скоро и се стремим да изпълним всички заявки за поддръжка в рамките на 1-2 работни дни.

След като изберете и се регистирате за перфектния план за вашия уебсайт, ще получите имейл с подробности за това как сигурно да ни изпратите вашите данни за вход както за WordPress администратор, така и за FTP. След като получим тази информация, ще приложим напълно вашия план в рамките на 1-2 работни дни.

Напълно свързан сайт с нашата система за отдалечена поддръжка означава, че един от нашите инженери е влязъл в сайта, свързал го е, извършил е ръчен тест на процеса на отдалечено архивиране и ръчно е извършил всички актуализации на WordPress, темата и плъгините.

Отделяме време, за да оптимизираме правилно всичко в WordPress, темите и плъгините, като се уверяваме, че не причиняваме прекъсвания или потенциално компрометираме вашия сайт.

Всеки домейн (domain.com, subdomain.domain.com и т.н.) изисква собствен план – Основен, Професионален или Корпоративен. Ако имате 3 уебсайта, които искате да поддържаме и управляваме, ще ви трябват 3 отделни плана. Ако имате 5 или повече уебсайта, моля, резервирайте обаждане за персонализирана цена. Ако имате повече от един уебсайт в многосайтова мрежа (multisite), то вие трябва да се регистрирате за Корпоративен план.

Всички задачи, които могат да бъдат завършени в таблото за управление на WordPress и изискват по-малко от 30 минути, са включени както в Професионалния, така и в Корпоративния план.

Можете да изпращате неогринечен брой заявки за изпълнение на задачи, всяка от които не трябва да отнема повече от 30 мин в таблото на WordPress. Поддръжката е налична само за Професионалния и Корпоративния план.

Ако планът ви е Професионален или Корпоративен, то вие може да се възползвате от услугите ни по поддръжка на вашият WordPress сайт.

Задачите за поддръжка обикновено включват всякакви проблеми или актуализации на WordPress, които могат да бъдат завършени в рамките на 30 минути или по-малко във вашето табло за управление на WordPress, включително:

 • Поправяне на грешки и бъгове в уебсайта
 • Редактиране на съществуващо съдържание на страницата, текст и изображения
 • Инсталиране и настройка на ваши плъгини
 • Управление на потребителски вход и парола
 • Поддръжка на онлайн магазин Woocommerce

Ако вашият сайт ползва Корпоративния план, поддръжката може също да включва:

 • Публикуване на нови статии в блогове и изграждане на целеви страници
 • Актуализиране на съществуващите оформления на страниците
 • Инсталиране и настройка на премиум плъгини от нашата колекция

Задачите за поддръжка не включват при никакви планове:

 • Персонализирана разработка (PHP, плъгини, теми и т.н.)
 • Разработване на нов уебсайт
 • Промяна кода на вашата тема или плъгин
 • Графичен дизайн
 • Копирайтинг
Да, една от специализациите ни е мениджирането на онлайн магазини изградени с WordPress и Woocommerce! Онлайн магазините на Woocommerce имат разширена функционалност и изискват нашия Професионален или Корпоративен план. Онлайн магазините се нуждаят от допълнителна поддръжка, така че е наложително да отделим необходимите ресурси и време, за да поддържаме вашия сайт бърз, сигурен и актуализиран на 100%.
Woocommerce поддръжката включва качване и обновяване на продукти, продуктов каталог, категории и атрибути във вашият онлайн магазин. Поддръжката на онлайн магазина може да включва и мениджирането на промо кодове за отстъпки. Поддръжката НЕ включва обработката на поръчките на клиентите ви.
Предлагаме оптимизация на скоростта за всеки един от плановете. Според плана ви оптимизацията може да използва безплатни или премиум добавки за кеширане, оптимизация на изображенията и др. А всеки един от плановете включва първокласен CDN.
Всеки един от плановете ни включва базова оптимизация за търсачки, така нареченото техническо SEO. Освен това интегрираме сайта ви с Google Analytics и Google Search Console, което дава ценна информация за грешки, бъгове и съвети за подобрение.

Защо ми е нужна поддръжка на уеб сайт?

За всеки уебсайт изграден на WordPress платформа е нужно често обновяване, за да може сайта да работи гладко и без проблеми, както и да се минимизира риска от потенциални атаки в уязвими части на кода. Разработчиците на WordPress публикуват нови версии на платформата всеки месец. Освен регулярни ъпдейди на CMS е нужно и обновяване на плъгините и темата, които често въвеждат нови функции, изчистват бъгове или подобряват дизайна и юсър експириънса (UX) на сайта ви, а и добавят пълна съвместимост с новата версия на WordPress.

Както споменахме по-горе, една от главните причини за обновяването е сигурността на сайта ви. Ако сайта ви бъде хакнат, Google може да го свали от резултатите от търсене и бизнеса или приходите ви може да пострадат. Поддържайки сайта си в изряден, работещ вид дава по-добър UX и това е нещо, което Google предпочита. Обновяването и поддържането на вашият WordPress сайт гарантира, че той е чист от бъгове и добавя нови функции. Или казано по-накратко, поддръжката на сайта ви е важна част от оптимизацията за търсачки (SEO).

Обновяването на WordPress, плъгините и темата не е просто да активирате нова версия, защото често се получава несъвместимост в кода и е възможно да „счупите“ функционалността на сайта си. Това е така, защото WordPress, плъгините и темата трябва да работят в синхрон със съвместими версии. Ако нещо се обнови, а друго не – сайта ще се „счупи“.

Екипът ни разполага с технология, която бързо и лесно може да прекопира целия ви уебсайт и всички промени и обновявания да се извършат първо на копието с цел да се тества и отстранят всички грешки и проблеми, преди промените да се пуснат към орегиналния сайт, за да може всичко да мине бързо и гладко. Това копие на сайта ви се нарича Staging и е жизнено важно за сайт, който вече обслужва клиенти, тъй като всяка една грешка може да навреди на бизнеса ви. Освен стейджинг, в Websika правим и ежедневни бекъпи в облачното пространство и във всеки един момент можем да върнем сайта ви в неговото предходно състояние, дори ако той е недостъпен или офлайн. Екипът ни разполага с автоматизирано наблюдение на състоянието на сайта 24/7/365 и сигнализира ако има грешки и бъгове, не е достъпен или не работи както трябва. Това ни помага да отстраним бързо проблемите, за да може бизнеса ви да върви гладко и вие да сте доволни.

Другото важно нещо при поддръжката на един сайт на WordPress е неговата скорост. Бързият сайт е приятен за посетителите и клиентите ви, но и важен фактор при оптимизацията за търсачки. В Websika използваме усъвършенствани техники за манипулиране на вашите страници, скриптове, таблици със стилове и изображения, за да подобрим значително времето за зареждане. Системата ни е проектирана да отговаря на препоръките на Google PageSpeed ​​Insights и GTmetrix и може да подобри драстично резултата на вашия сайт. Освен това, екипът ни интегрира първокласен CDN, който значително подобрява скоростта на сайта ви, не само на локално ниво, но и в светевен мащаб.

С това не се изчерпват причините защо е нужно да разполагате с поддръжка за сайта си. Друг важен фактор е съдържанието в сайта ви. То не само е важен фактор, но е и от огромно значение за клеинтите, посетителите ви и за SEO. Честото добавяне и обновяване на съдържание отнема време, а качването и мениджирането на продукти в онлайн магазин на Woocommerce си е работа на пълен работен ден. Екипът ни предлага бързо и безпроблемно качване и форматиране на статии, мениджиране на продукти и продуктов каталог както и създаване на целеви страници или променяне дизайна на вече съществуващи такива. В Websika безпроблемно може да мениджира вашият онлайн магазин, блог или онлайн списание/вестник.

Поддръжка на сайтове

Поддръжка на сайтове е важна услуга, която осигурява непрекъснато функциониране и оптимално представяне на онлайн присъствието ви. Нашата компания предлага поддръжка на уеб сайт с най-добро качество и надеждност.

Цената за поддръжка на уеб сайт зависи от обхвата на услугите, които включват поддръжка на уеб сайт, сигурност, резервни копия, актуализации на съдържанието и техническа поддръжка. За да ви предоставим точна цена за поддръжка на вашия уеб сайт, моля, свържете се с нас за повече информация.

Нашата екип от специалисти се грижи за поддръжката на интернет сайтове, включително и онлайн магазини. Редовната поддръжка включва проверка за грешки, оптимизация на скоростта на зареждане, актуализации на софтуера и поддръжка на базата данни.

Анализът на уеб сайт е важен процес, който ни позволява да оценим ефективността и потенциала за подобрения на вашия сайт. Използваме напреднали инструменти и методи за анализ на уеб сайтове, които ни помагат да идентифицираме слабите страни и да предложим оптимизации за подобряване на резултатите.

За сайтове, базирани на WordPress, предлагаме специализирана поддръжка. Нашите WordPress експерти ще се погрижат за актуализации на CMS, плъгини и теми, сигурността на сайта и оптимизацията за по-добра производителност.

Нашите цени за поддръжка на онлайн магазини са конкурентни и се определят въз основа на обема на продуктите, сложността на магазина и желания обхват на услугите. Свържете се с нас, за да получите персонализирано предложение.

Администрирането на сайт е отговорна задача, която включва управление на потребителските роли, добавяне и премахване на съдържание и поддръжка на функционалността на сайта. Нашите администратори на сайтове ще се погрижат за безпроблемната работа на вашия уеб сайт.

Картата на сайта е важен инструмент за подобряване на навигацията и индексирането на уеб сайта. Нашите експерти ще създадат и поддръжат карта на сайта, която ще помогне на посетителите и търсачките да навигират лесно и ефективно из сайта ви.

Техническата поддръжка на сайт е важна за гарантиране на неговата работа и сигурност. Нашите специалисти ще се погрижат за оптималното функциониране на сървъра, резолюцията на технически проблеми и редовните актуализации на софтуера.

На въпроса ви колко струва поддръжката на сайт, цената се определя индивидуално за всеки клиент в зависимост от конкретните изисквания и обхват на услугите. Свържете се с нас и ще ви предоставим персонализирано предложение за поддръжка на вашия уеб сайт.

Нашите уеб администратори имат голям опит в управлението и поддръжката на уеб сайтове. Те ще се погрижат за всички аспекти на вашето онлайн присъствие и ще гарантират плавната работа на сайта ви.

Уверяваме ви, че поддръжката на уеб сайт е от съществено значение за успешното представяне и функциониране на вашия онлайн бизнес. Нашата компания е готова да ви предложи професионални и надеждни решения за поддръжка на уеб сайтове на конкурентни цени.

поддръжка на уеб сайтове
поддръжка на уеб сайт
поддръжка на уеб сайт цена
поддръжка на интернет сайт
поддръжка на сайт цени
поддръжка на сайтове
цена за поддръжка на сайт
анализ на уеб сайт
поддръжка на wordpress сайт
поддръжка на онлайн магазин цена
колко струва поддръжка на сайт
поддържане на сайт
бърз сайт
администриране на сайт
поддръжка на онлайн магазини
wordpress поддръжка
администратор на сайт
карта на сайта
поддръжка на онлайн магазин
поддръжка на сайт
поддръжка на сайт цена
уеб администратор
поддръжка на уебсайт
техническа поддръжка на сайт
поддръжка на сайт работа