За мен
Уеб дизайн и оптимизация

Работя по голям набор от разнообразни дигитални проекти като онлайн магазини, фирмени сайтове, блогове и портфолиа.

Моите услуги

Уеб дизайн
Предлагам динамичен уеб дизайн, съобразен с най-новите техники и похвати, с неограничени възможности за добавка и промяна на елементи и анимации.
Уеб разработка
Разработвам различни проекти и функции, спрямо нуждите на клиента и бизнеса му. От по-прости статични елементи до сложни прогресивни уеб приложения и голямо разнообразие от функции, помагам на бизнеса да достигне до вашите клиенти по начина, по който жеалете.
Техническа оптимизация
Важно е сайта да е бърз и да има лесна и приятна навигация за потребителя. Един технически оптимизиран сайт може да остави не само приятно впечатление у клиентите ви, но и да помогне да преборите конкуренцията в различните търсачки.
Брандиране
Брандирането на сайта е важна стъпка, за да може вашите клиенти да ви разпознаят лесно и бързо. Предлагам цялостно брандиране и идентичност в дизайна на сайта.
Оптимизация за търсачки
Най-общо казано, това е процес, в който оптимизирам сайта, за да получава повече органичен трафик от резултатите в търсачките като Google, Bing, Yahoo и други. С други думи, тази оптимизация включва извършването на определени промени в дизайна и съдържанието на уебсайта ви, които го прявят по-привлекателен за търсачката.

Независимо от вашите нужди, с нетърпение очаквам да се свържете с мен.